Terma & Syarat

Dasar Privasi

Dasar privasi ini menerangkan bagaimana kucing.my menggunakan dan melindungi sebarang maklumat yang anda berikan kepada kami apabila anda menggunakan laman web ini di bawah Akta Perlindungan Data Peribadi 2010. Kucing.my komited untuk memastikan bahawa privasi anda dilindungi. Sekiranya kami meminta anda untuk menyediakan maklumat tertentu, maka anda boleh yakin bahawa ia hanya akan digunakan selaras dengan kenyataan privasi ini.kucing.my boleh mengubah dasar ini dari semasa ke semasa dengan mengemas kini halaman ini. Anda perlu menyemak halaman ini dari semasa ke semasa untuk memastikan bahawa anda setuju dengan apa-apa perubahan. Polisi ini berkuat kuasa mulai 12 September 2018.

Artikel & Hakcipta

Anda boleh menghantar apa-apa jua bentuk artikel tetapi kami bebas mengubah artikel anda mengikut kesesuaian pembaca.

Artikel yang dihantar mestilah tidak mengandungi

  • -Unsur lucah
  • -Unsur berbaur perkauman dan hasutan
  • -Unsur politik
  • -Unsur judi, tembakau dan arak

Dengan menghantar teks, gambar, dan video untuk kucing.my, anda bersetuju bahawa kandungan tidak melanggar atau mencabuli hak-hak orang lain atau melanggar undang-undang. Artikel yang dihantar tidak boleh ditarik balik sewenang-wenangnya.

Kami amat menghormati hakcipta artikel yang ditulis. Jika anda dapati mana-mana artikel yang disiarkan adalah artikel milik anda atau mana-mana individu yang dikenali dan disiarkan tanpa kredit, sila hubungi kami di shifa@myorange.my